Jump to content

hasbuke

Forum kullanıcıları
  • İçerik sayısı

    8
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

hasbuke Hakkında

  • Derece
    Newbie
    Newbie

Güncel Profil Ziyaretleri

Güncel ziyaretçiler bloku aktif değil. Diğer kullanıcılar son ziyaretçilerinizi aktif edene kadar göremezler.

  1. hasbuke

    Gecikmeli Sayfa geçişi

    Bu GOP için uygun değil sanırım, tetikleme modu açılış sayfası yok.
  2. hasbuke

    Gecikmeli Sayfa geçişi

    HMI açılış sayfasından bir diğer sayfaya gecikmeli geçişi nasıl yapabilirim, fonksiyon tuşu olmadan? Timer'a baktım ama bulamadım. Macro'lu örnek vardı forumlarda ama onu da çözemedim.
  3. hasbuke

    gmsuite loadcell

    485le baglayabildim sonunda. Tesekkurler
  4. hasbuke

    gmsuite loadcell

    Hmi da var. Ona da yukledim ayni sorun. Butonlarin hepsi tek butonmus gibi calisti. Modbus rtu secersem butonlar hic gozukmuyor. Bakim sifirdan baska bir uygulama yapip denicem olmazsa
  5. hasbuke

    gmsuite loadcell

    Online simulasyon icin. PLCye bagliyorum pcyi.
  6. hasbuke

    gmsuite loadcell

    PLC uygulamasında sorun yok çalışıyor olması gerektiği gibi. İki tane farklı RS 232 dönüştürücüsü denedim aynı; 5 volta ayarlı. Bir üçüncüsünü mü deneyeyim diyorum ama bilemedim..
  7. hasbuke

    gmsuite loadcell

    teşekkürler. Bunu denedim fakat başka bir sorunum var. HMI örneğini online simülasyon yaptığımda response error veriyor. RS232 dönüştürücü kullanıyorum. Com port ayarları iki tarafta da aynı. Tuhaf olan HMI projesinde plc modbus rtu seçiliyse butonlar gözükmüyor ve response error veriyor. GMT PLC seçtiğimde ise response error vermiyor ama bütün butonlar tek butonmuş gibi çalışıyor ve metin alanları da aynı şekilde birine bir değer girdiğimde hepsi aynı oluyor. Ne yaptıysam olmadı. Pes etmek üzereyim
  8. hasbuke

    gmsuite loadcell

    Merhabalar. GLC-196T ve GXM-10L var elimde. Loadcell uygulaması yapacağım. GMTsoft için verilen örnek uygulamadan yola çıkarak GMTsuite'de yapmayı denedim ama yapamadım. GMTsuite için örnek bir loadcell uygulaması var mı, ya da bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.
×
×
  • Yeni Oluştur...