Jump to content

aliöz

Forum kullanıcıları
  • İçerik sayısı

    6
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

1 Neutral

aliöz Hakkında

  • Derece
    Newbie
    Newbie

Güncel Profil Ziyaretleri

Güncel ziyaretçiler bloku aktif değil. Diğer kullanıcılar son ziyaretçilerinizi aktif edene kadar göremezler.

  1. aliöz

    Modbus RTU, GLC396T

    Çok teşekkür ederim Emre Bey, sanırım böyle bişey için başlık açmak garip oldu:) -Okudu değerleri, peki ondalık kısımda tek bir hane alıyor bunun için ne yapmalıyım.
  2. aliöz

    GLC 396T bağlantı sorunu

    Teşekkür ederim PLC de bir sorun varmış, GMT ofise götürdüm ilgilendiler kendileri sorunu çözüp yardımcı oldular. Sorun ile yakından ilgileniyorlar. Tekrar teşekkür ederim.
  3. aliöz

    Modbus RTU, GLC396T

    Merhaba, GLC 396T ile başka bir cihazı modbus RTU ile haberleştirdik. Cihazı modbus tester programı ile cihazdan data alınıp alınmadığını kontrol ettik. Ekte görüldüğü gibi tester programı üzerinde değerler alınıyor. GMT PLC üzerinden de değerleri aldım fakat double word olarak aldığım değerler ekteki kırmızı ile işaretli bölmede uint değerler. Sorgulamayı real yaptığımda ise float bir değer alamıyorum. Bu konuda tavsiyeleriniz nelerdir. Cevaplarınız ve tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim. İyi çalışmalar.
  4. aliöz

    GLC 396T bağlantı sorunu

    Öncelikle teşekkür ederim hata ledi söndü. Ancak Bu sefer hiç PLC yi görmüyor dün görüyordu. Bu işlemlerin ardından ne ethernet ile ne de usb ile bağlantı yaptığımda PLC yi hiç görmüyor.
  5. aliöz

    GLC 396T bağlantı sorunu

    Donanım eşleme hatası veriyor. Ancak donanımda herhangi bir problem yok. Ve Gmt suite de güncel
  6. Merhaba, Yeni aldığım bir GLC_396T de bağlantı sorunu yaşıyorum. PC PLC yi tanıyor ancak GMTSuite ile bağlanılamıyor.Sorun acil ancak GMT den kimseye ulaşamıyorum. Ayrıca hata ledi sürekli 3 kez yanıyor. Hem USB hemde RJ45 girişinden bağlantı denedim sorun devam ediyor. Yardım edebilirseniz sevinirim.
×
×
  • Yeni Oluştur...