Jump to content

alktk

Forum kullanıcıları
  • İçerik sayısı

    4
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

alktk Hakkında

  • Derece
    Newbie
    Newbie

Güncel Profil Ziyaretleri

Güncel ziyaretçiler bloku aktif değil. Diğer kullanıcılar son ziyaretçilerinizi aktif edene kadar göremezler.

  1. alktk

    GMT Suite Değişken Tanımlama

    Değişkenler ".gmd" uzantılı bir dosyaya kaydedilip yükleniyor. Aynı zamnda bir excele de aktarım yapılabiliyor. Ama excelden veri GMTSuite aktarılamıyor. ".gmd" uzatılı dosyadan aktarılabiliyor. xml den ya da excelden .gmd formatınıza çevirim yapabilecek küçük bir ara uygulama yapılamaz mı?
  2. Merhaba, GMT suite te değişken tanımlarken manuel olarak değişken tanımlamak gerekiyor. Bir editör kullanarak çok sayıda olan değişkenleri hızlı şekilde tanımlamak istedim ancak dosyaya aktardığım değişkenleri içeren dosya formatı sanırım bir editör ile kullanıma uygun değil. Bu format keşke xml formatında kayıtlanabilse de bizde bir editörde blok halinde değişkenleri tanımlayıp GMTSuite aktarabilsek. Diğer türlü fazla sayıda değişken içren projelerde tek tek elle giriş yapmak çok sıkıntı oluyor.
  3. alktk

    HTML Sayfasında maks değişken sayısı

    Görünmeyen 23 ve üzeri değişkenleri aynı projede başka bir sayfada görüntüleyebildik.
  4. Merhaba, GLC-496R ile bir scada altyapısı üzerinde çalışıyoruz. Web arayüz tasarımında 22 adet Integer/Real değişkeni anlık olarak gözlemleyebiliyoruz. Ancak 23 ve daha fazlasını Web arayüzüne yerleştirsek de gözlemleyemedik. Gözlemlenebilecek değişken sayısı ile ilgili bir sınırlama var mıdır? İnternet trafiğinden tasarruf sağlamak için paket gönderme yenileme hızımızı düşürmek için bir parametre mevcut mu? Teşekkürler.
×
×
  • Yeni Oluştur...