Jump to content

YEmreCanpolat

Forum kullanıcıları
  • İçerik sayısı

    6
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

YEmreCanpolat Hakkında

  • Derece
    Rookie
    Rookie

Güncel Profil Ziyaretleri

Güncel ziyaretçiler bloku aktif değil. Diğer kullanıcılar son ziyaretçilerinizi aktif edene kadar göremezler.

  1. YEmreCanpolat

    Analog verileri toplamak

    daha farklı bir uygulamaydı sorun çözüldü başka bir şekilde ama teşekkür ederim cevabınız için.
  2. Elimde analog 4-20mA çıkış veren bir flow switch var. GMT 496T kullanıyorum. analog olarak okunan veriyi sürekli toplamam gerekiyor. bunu yapabileceğim program örneği olan varsa ve yardımcı olursanız teşekkür ederim.
  3. Problem çözüldü. teşekkür ederim
  4. GMT GLC 496T CPU ile gmt port üzerinden uzaktan izleme sistemi kurmaya çalışıyorum. Fakat İnteger adresleri, integer numerik displaylere atamama rağmen. "Numerik Display Geçersiz Operand" Hatası veriyor ve porta yükleyemiyorum. Herhangi bir öneri sunacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
  5. YEmreCanpolat

    GMTPORT VERİLERİN TAMAMINI GÖSTERMİYOR.

    Sanırım haklısınız. Eksiltip herhangi bir komponenti eksilttiğimde sorunsuz yansıyor. Bu sınırlama maalesef kullanış açısından verimli değil ama yapacak çok bir alternatif yok. Cevabınız için teşekkür ederim.
  6. PLC CPU olarak 496R ,iki adet ek modül ile birlikte kullanıyorum. Modüller GXM-16IA ve GXM-80IA. CPU'nun inputunda ve GXM-16IA 'nın 10. inputuna kadar olan kısmından bilgi alıyorum ve gmtport ta görüntülüyorum. fakat plc online izleme de görmeme rağmen GXM-16IA'nın 11.inputundan itibaren ve GXM-80IA nın inputlarını plc online sim. görmeme rağmen gmtport üzerinde görüntüleyemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. toplam 28 input verim mevcut, 21 tanesinde sorunsuz sayac okuyorum fakat kalan 7 tanesi maalesef görüntülenmiyor. yazılımda veya adreslemede bir eksik olmadığını söyleyebilirim. diğerlerinin çalışmasıda buna referans veriyor. Aşağıda görsellerde çalışma ve çalışmama durumunu belirttim. +
×
×
  • Yeni Oluştur...