Jump to content

EMRE GÜÇ

Forum kullanıcıları
  • İçerik sayısı

    7
  • Katılım

  • Son ziyaret

EMRE GÜÇ kullanıcısının paylaşımları

  1. EMRE GÜÇ

    MESAJ GÖNDERME.

    Merhaba mail atacağınız ayarları nereden yaptınız. Mail at biti ya da mesaj biti aktif olduğunda nereden nasıl mail atıyor ?
  2. EMRE GÜÇ

    Upload

    Merhaba, HMI üzerinden programı usb ile upload ettim. Fakat kaynak kod dönüştürme yaptığımda pkg dosyası bozuk diye bir hata verdi.
  3. Hayır Enda cihazı var bu cihazda bir yerin hem nem hem de sıcaklık parametrelerini okutabiliyorsunuz. Bu cihazı kullanarak oransal vanaya komut vermek istiyorum. Şöyle ; Sıcaklık set değerim 25 olsun bu cihaz sıcaklık değerini okuyacak bende bu değer 25 dereceye gelene kadar oransal olarak odaya buhar vereceğim. Set değerine geldiğinde buhar kapanacak.
  4. Teşekkkür ederim. Şöyle bir sorum daha olacaktı. Oransal vanaya komut verirken PT100 yerine ENDA kullanmak istiyorum. bunu nasıl yapabilirim ?
  5. Sıcaklık SET değerine göre çalışmasını. Şu şekilde ; Sıcaklık set değerimiz 25 olsun. 25 i yakalayana kadar oransal şekilde çalışsın. Sıcaklık 10 iken %100 kapasite de, 20 ike %10 kapasite de gibi. 25 dereceyi yakalayınca da dursun.
  6. Merhaba, PT100 den gelen sıcaklık değerlerine göre ınvertör kullanarak, motorun hızını otomatik olarak değiştirmek istiyorum. Bununla alakalı yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Herkese iyi çalışmalar.
×
×
  • Yeni Oluştur...