Jump to content

AHMET mutlu

Forum kullanıcıları
  • İçerik sayısı

    13
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

AHMET mutlu Hakkında

  • Derece
    Newbie
    Newbie

Güncel Profil Ziyaretleri

Güncel ziyaretçiler bloku aktif değil. Diğer kullanıcılar son ziyaretçilerinizi aktif edene kadar göremezler.

  1. AHMET mutlu

    scada sayfasını büyütme

    vermiş olduğun bilgi için teşekkür ederim.
  2. merhabalar scada sayfasını ekranda tam sayfa olarak nasıl büyütebilirim. iyi akşamlar.
  3. merhaba kullanmayı duşundugum plc 496T. 1000ms lik osilator fransını kullanarak 1.66667 surekli olarak toplatarak. bir saat sonra 6000 rakamına ulaşmam gerekiyor diye düşünüyorum. bunu sımulasyonda denediğimde bir saat sonrasında topladığı rakam 2300 gibi bir rakam cıkıyor. bu sorunu nasıl halledebılırım.
  4. Evet . hmı de oluştarabildiğimize göre scada da gercekleştırebılmemiz gerekir diye düsünmüştüm. Scada pc tabanlı oldugu için.
  5. Merhaba Gmt hmı de dataların kayıt yapıldıgı gibi gecmiş veri görüntüleme sayfasını scada nın icersınde de olusturabılırmıyım.
  6. Merhaba kullanmış olduğum hmı tsg 043e modeli. Hmı de gecmiş veri görüntüleme sayfası olusturdum. Bu sayfayı ag verı tabanı ile bır pc ye mysql programını kurarak bu sayfadakı dataları anlık olarak pc den izleme imkanım olurmu.
  7. AHMET mutlu

    baglantı sorunu

    merhabalar glc196t plc aldım. plc yı kutudan cıkardıktan sonra plc yı suıt te yazmış oldugum sayfada şifreyı yazarak plc ye baglantı yaptım. plc nın cıktıgı yer mavi renkli oldu daha sonra yaptıgım hatanın farkına vardım. su anda gmt suıt hıc bır program acmadan plc yı baglantı yapıyorum burada firmware 253 boot loader 213 olarak goruyorum şifre olarak 1234 yazıp baglan butonuna basıyorum ama baglantı kuramıyorum baglantı kurmam için ne yapmam gerekir.
  8. AHMET mutlu

    GXM 10L loadcel baglantı

    MERHABALAR LOADCEL BESLEME VOLTAJI 5-10-24 VOLT ÖNEMLİ DEGİLMİ. ÖNEMLİ OLAN RATED OUTPUT DEGERININ KATALOG DEFERINE GÖRE GIRILMESIMİ. GXM 10L NIN UYARLAMA GERINMI 5VDC BU VOLTAJ LOADCELIN BESLEME VOLTAJI İSE 24 VDC VOLTAJ ILE BESLENEN LOADCELLER İÇİN BU UYGUN DEGILDIR DIYEBILIRMIYIZ.
  9. Merhabalar Konuyu belki yarlıs yerde actım ama kusura bakmayın. Elimde minebea intec type PR6201/24c3 2 adet 20tonluk loadcel var. Bu loadcelleri (24 v dc voltaj ile calışıyor) parelel baglayaral GXM 10L ile kullanabılırmıyım.
  10. Merhaba 1 sorum: Scada ekranına koymus oldugum ornegın motor sembolun uzerıne tıkladıgımda kucuk bır sayfanın acılması bu sayfaya motorun start ve stop butonunu koyabılımıyım 2 sorum: Scada sayfası ekranın yarısını kaplıyor bunu tam sayfa nasıl yapabılırmıyım.
  11. fabrıka ıp ag cok istisnaı bır durum olmafıktan sonra ıp lerın dısarı acılmasına izin vermıyor. Scadayı fabrıka içi yerel agda kullanabılırmıyım. Sadece plc ve pc olcak sekılde. fabrıka kendı ag içersinde izleme imkanına sahıp olurmu. iyi calışmalar
  12. tesekurler. basarılı bır sekılde calıstı.
  13. 4-20 ma gırıslı lıneer fonksıyon komutu kullanarak elde etmıs oldugum degerı 1 sn aralıklarla toplamak istıyorum. Cıkan sonucu sureklı olarak artan şeklinde artmasını istıyorum belırlı bır rakama geldıgınde. Anlık deger sıfır oldugun da toplam total resetlenmeyecek yevı bır sıfır harıcınde rakam geldıgınde mevcut total degerın üzerine saymaya devam edecek.Bu konuda yardım yardımlarınızı beklıyorum. ıyı calışmalar.
×
×
  • Yeni Oluştur...