Jump to content

Midoto

Forum kullanıcıları
  • İçerik sayısı

    8
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Midoto Hakkında

  • Derece
    Rookie
    Rookie

Güncel Profil Ziyaretleri

Güncel ziyaretçiler bloku aktif değil. Diğer kullanıcılar son ziyaretçilerinizi aktif edene kadar göremezler.

  1. Midoto

    Geçmiş olay görüntüleme hakkında

    Çözdüm, yardım menüsünü incelesem farkedermişim benim hatam. Daha sonra benim gibi farketmeyen arkadaşlar için yazayım olay türü kısmından farklı türler seçerek istediğimizi yapabiliyormuşuz.
  2. Merhaba, Geçmiş olay görüntüleme komponentini 2 farklı yerde kullanabilir miyim örnek olarak su tankı seviyesinin olayını ayrı komponentte kazan sıcaklığı değişimini ayrı komponentte görmek istiyorum aynı olay sayfasında değil. Yardımınız için şimdiden teşekkürler.
  3. Midoto

    Adress tag boş geliyor

    Pdesignerdan yeni proje açıp denedim ve attı eski projeyi kopyalayarak yenisine geçirerek problemi çözebildim aynı ayarlar olmasına rağmen neden böyle oldu hala çözemedim ama problemim çözüldü cevaplarınız için teşekkür ederim.
  4. Midoto

    Adress tag boş geliyor

    Evet hem 232 hemde 485 aktif durumda operandların modbus adresleride açık sanırım ufak bir şeyi kaçırıyorum ama tam olarak farkedemedim
  5. Midoto

    Adress tag boş geliyor

    Evet gmtsuite plc olarak seçmiştim yinede aynı durum oldu
  6. Midoto

    Adress tag boş geliyor

    Plc olarak Glc-296R ve hmi için tsg-070 kullanıyorum adress tag importlarken aktarım başarıyla tamamlandı diyor ancak liste boş kalıyor acaba neyi gözden kaçırmış olabilirim ?
  7. Midoto

    Gmtsuite kalıcı hafıza sorunu

    Glc496r kullanıyorum
  8. Merhaba, Gmtsuite üstünden sayaç saydırıyorum (bir arttır komutu ile) operandı kalıcı seçmeme rağmen anlayamadığım bir şekilde sayaç değerim bazen sıfırlanıyor gece olduğu için sebebini tam olarak bilemiyorum, sayaç değerimin kaybolmaması için nasıl bir yol izleyebilirim ? not: Bir arttır komutu haricinde başka komutlardaki kalıcı değerlerimde sıfırlanıyor
×
×
  • Yeni Oluştur...