Jump to content

Павел

Forum kullanıcıları
  • İçerik sayısı

    12
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Павел Hakkında

  • Derece
    Rookie
    Rookie

Güncel Profil Ziyaretleri

Güncel ziyaretçiler bloku aktif değil. Diğer kullanıcılar son ziyaretçilerinizi aktif edene kadar göremezler.

  1. Павел

    GLC-386R

    Sayıları dönüştürebildim.
  2. Павел

    GLC-386R

    Anladım. Yardımlarınız için hala minnettarım!
  3. Павел

    GLC-386R

    Bunun neyle ilgisi olabilir? PLC'nin işlenmesinde herhangi bir kusur var mı? Neden gerçek verileri MI ile elde etmek mümkün değil?
  4. Павел

    GLC-386R

    Bu nesnenin kullanılabileceğini anlıyorum. fakat PLC'DE analog sinyali sorduğumda veya aldığımda fiziksel bir analog sinyali bir hafıza kelimesine nasıl dönüştürebilirim? Verileri mi'de değiştirirsem, MVT'DE hiçbir şey olmayacak, değil mi?
  5. Павел

    GLC-386R

    Örnekte işlenenin (MI) MW'YE nasıl dönüştürülebileceğini bana gösterebilir misiniz? Bunun için daha önce teşekkür ederim.
  6. Павел

    GLC-386R

    OPC'YE bağladığım MW işleneni ve mükemmel çalışıyor. Öyleyse işlenen neden GLC-386P plc'sinde iletişim için kapatıldı? мы проводим. Адрес операнда - это адрес операнда 0. Это означает MI0. Как я могу указать адрес в OPC-сервере, чтобы я мог писать и читать значение на нем?
  7. Павел

    GLC-386R

    biz tutuyoruz. İşlenen adresi, işlenen adresi 0'dır. Bu MI0 anlamına geliyor. Üzerine bir değer yazıp okuyabilmem için OPC sunucusunda adresi nasıl belirleyebilirim?
  8. Павел

    GLC-386R

    biz tutuyoruz. İşlenen adresi, işlenen adresi 0'dır. Bu MI0 anlamına geliyor. Üzerine bir değer yazıp okuyabilmem için OPC sunucusunda adresi nasıl belirleyebilirim?
  9. Павел

    GLC-386R

    benim bir sorunum var böyle. Sunucu opc'sinde analog sinyallerin değerlerini kaydedemiyorum veya okuyamıyorum. Modbus'un adresini bilmiyorum. GLC-386R plc'm var, lütfen yardım edin. teşekkürler.
  10. Павел

    GLC-386R

  11. Павел

    Просьба

    Привет! Я хочу попросить вас о помощи. Учусь работать на ПЛК GLC-386R, у меня две проблемы. 1 и самый основной. Параллельно изучаю русскую SCADA Simp Light. Я не умею записывать и читать значения аналоговых сигналов из scada. С дискретными сигналами все нормально! Может быть, этот ПЛК имеет свою собственную таблицу регистров Modbus? У меня его нет, поэтому я не могу правильно ввести значения. Пожалуйста, дайте мне знать, если есть такая возможность! 2, MAC-адрес и IP-адрес будут автоматически разблокированы в ПЛК при подключении через порт TCP/IP в программном обеспечении. Но я не могу подключиться к ПЛК. Спасибо, что сделали это раньше. И прошу прощения, что задаю вопросы через онлайн-переводчик! Потому что я не знаю турецкого.
  12. Павел

    GLC-386R

    Здравствуйте! Могу ли я узнать тут таблицу регистров Modbus? Для ПЛК GLC-386R. Я хочу записать аналоговые сигналы на русской SCADA Simp Light. Спасибо за ранее вам. И извините что пишу на русском языке!
×
×
  • Yeni Oluştur...