Jump to content

kakgun21

Forum kullanıcıları
  • İçerik sayısı

    5
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

kakgun21 Hakkında

  • Derece
    Rookie
    Rookie

Güncel Profil Ziyaretleri

Güncel ziyaretçiler bloku aktif değil. Diğer kullanıcılar son ziyaretçilerinizi aktif edene kadar göremezler.

  1. kakgun21

    HMİ Makro Char String Kullanımı

    Küçük bir araştırma yaptım makro yada kod içeren çoğu soru cevapsız bırakılmış ilgi alaka bu kadar mı ?
  2. Merhabalar gmt hmi üzerinde makro yazılımı ile ekrana yerleştirilen metin bileşeni içersine makro programında if sorgusuna göre yada switch case yapısından çıkan sonucu atama işlemi yapmamız mümkün mü ? örnek : if(i1==1) { TI0="elektrik var"; } else{ TI0="elektrik yok"; } bunu sadece kod ile yapmak istiyorum. metin bileşeni içersine atama yapmalıyım. örnek bir uygulama yada kod varsa görmek isterim saygılarımla.
  3. Merhabalar GMT suite programında if(inv_start_td1=1){ sayi_word="merhaba dünya";} gibi bir yazıyı gmt hmi ekranına yazdırmak istiyorum fakat operandlarda veri tipi olarak sadece sayısal değerler mevcut char gibi veri tipi var mı ? böyle bir atama işlemi yapmak istiyoruz mümkün mü ?
  4. TSG-070 deneme proje yükledim ve proje yükleme ekranı MAVİ çizgi sonuna kadar geliyor ama her hangi bir şekilde açılma söz konusu değil cihazı kapatıp açıyorum aynı ilk açılışta ayarlar menüsüne girmeye çalışıyorum aynı şekilde donup kalıyor attığım proje sadece 1 tane buton vardı ? her hangi bir şekilde iletişim kuramıyorum hmi ile lütfen destek veriniz.
  5. GLC-296R marka bir plc'de sinamics v20 ile rs485 ile bağlantı kurup 5. girişten gelen tetikle 500mm çapında bir döner tablayı 1 tur attırıp durmasını istiyorum örneğin bir sensör ile oradan başlayıp orada durmasını istiyorum bunu yapmasını sağlayan kod için bana yardımcı olur musunuz ?
×
×
  • Yeni Oluştur...