Jump to content

yavuzgmt

Forum kullanıcıları
  • İçerik sayısı

    21
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Days Won

    1

yavuzgmt last won the day on 8 Ocak 2023

yavuzgmt had the most liked content!

Topluluk Puanı

2 Neutral

1 Takipçi

yavuzgmt Hakkında

  • Derece
    Apprentice
    Apprentice

Güncel Profil Ziyaretleri

Güncel ziyaretçiler bloku aktif değil. Diğer kullanıcılar son ziyaretçilerinizi aktif edene kadar göremezler.

  1. Merhabalar, MICNO serisi inverterlerimizde dijital girişlerden verilen 3 adımlı sabit hız için döküman ektedir. İyi çalışmalar dilerim. SABİTHIZ.txt
  2. Merhabalar Hüseyin Bey, Operandlar kısmında kalıcı olmasını istediğiniz komutun satırında, kalıcı sekmesini aktif etmeniz yeterli olacaktır. İyi çalışmalar dilerim.
  3. yavuzgmt

    396t rs485 sorunu

    Merhabalar, PLC de RS485 haberleşmesi veri adresleri kısmında, elinizdeki adreslerin decimal değerlerine 40001 eklemeniz gerekmektedir. İyi çalışmalar.
  4. yavuzgmt

    Girişleri sıralı olarak işleme

    Merhabalar Turan Bey, Sisteminizi açıklayıcı bir şekilde anlatmışsınız. Programın nasıl yazılacağı konusunda fikir vermek için burada çok uzun bir açıklama yapmak gerekir. Dilerseniz firmamızı arayarak fikir alabilirsiniz. Uzaktan bağlantı yaparak sizlere yardımcı olmaya çalışırız. İyi çalışmalar dilerim.
  5. yavuzgmt

    İnvt gd20 inverter gop43 070ete panel haberleşme

    Merhabalar, Haberleşme yapmak istediğiniz ürün konfigürasyonu (PLC-INVERTER veya HMI-INVERTER gibi) nedir? Manueldeki adresler hexadecimal olarak verilmiştir. Bu adresin önce decimal sayıya çevrilmesi sonrasında 40001 eklenmesi gerekiyor. Bunun yanı sıra yapmış olduğunuz rs485 bağlantısı doğrudur. HMI veya PLC kullandığınız tarafta haberleşme adresleri aktif edilmemiş veya COM portu yanlış seçilmiş olabilir. Sisteminizi açıklayabilirseniz yardımcı olabiliriz. Dilerseniz firmamızla iletişime geçerek uzaktan bağlantı ile de yardımcı olabiliriz.
  6. yavuzgmt

    zigbee rs232 haberleşme

    Merhabalar, DB9 Konnektör bağlantısında 2, 3 ve 5 nolu pinler kullanılmalıdır.
  7. yavuzgmt

    Delta plc ile GMT servo surme

    Merhabalar, Farklı markalardan PLC ler ile doğru fiziksel bağlantılar ve ayarları yapıldığı takdirde, GMTCNT servo sürücü ve motoru sürebilirsiniz. Sisteminizi bilmediğimiz için uygun olan seri ve güç nedir bunun hakkında yorum yapamıyorum. Dilerseniz firmamızla iletişime geçebilirsiniz sizlere bu konuda daha detaylı yardımcı olabiliriz.
  8. yavuzgmt

    WSGBOX

    Merhabalar, Wsgbox ve Dokunmatik ekran arasında HDMI kablo bağlantısı ile klavye veya mouse kullanmadan dokunmatik ekran üzerinden kullanabilirsiniz. İyi çalışmalar..
  9. yavuzgmt

    Loadcell Kurulum Komutu Hakkında

    Merhabalar, Loadcell kurulum ile ilgili açıklamalar yakında yardım menüsünde yer alacaktır. Operand ile ilgili dosyayı ekte paylaşıyorum. LOADCELLKURULUM.odt
  10. Merhabalar, Firmware güncellemesi yapmanızı daha sonrasında tekrar driver güncellemenizi tavsiye ederim. HMI firmware güncellemesi ile ilgili dosyayı ekliyorum. Eğer HMI da projeniz varsa proje silineceğinden dolayı her ihtimale karşı yedeklemenizi öneririm. İyi çalışmalar. HMIFIRMWARE.odt
  11. yavuzgmt

    Tork Kontrol

    Merhabalar, Micno serisi sürücülerimizde trifaze veya monofaze fark etmeden açık çevrim tork kontrol yapabilirsiniz.
  12. yavuzgmt

    Donanım eşleşmesi hk.

    Merhabalar, Sıcaklık modülü donanım konfigürasyonunda var iken fiziksel olarak modülü takmazsanız programı yüklersiniz ama donanım eşleşme hatası alırsınız, online bağlantı veya aktif olarak programı kullanamazsınız. Dolayısıyla sıcaklık modülü kullanacağınız zaman fiziksel olarak modülü takmanız gerekmektedir ve GMTSuite arayüzünde konfigürasyon olarak bu düzenlemeyi yapmanız gerekmektedir.
  13. yavuzgmt

    Donanım eşleşmesi hk.

    Merhabalar, Şöyle ki; sıcaklık modülü olmadan PT100 ile okuma mı yapmak istiyorsunuz ya da sıcaklık modülü üzerinden değeri okuyup başka bir sıcaklık modülü ile mi bunu gerçekleştirmek istiyorsunuz? Sormak istediğiniz durumu daha net açıklayabilir misiniz? Elinizde bu durum ile ilgili mevcut bir örnek var mı?
  14. yavuzgmt

    delta dtc100 ile gmt hmı haberleşme parametreleri

    Evet, Pdesigner arayüzü üzerinde ilgili modülü seçip RS485(COM0) üzerinden gerekli haberleşme ayarlarını yapmalısınız. Bu şekilde çalışacaktır.
  15. yavuzgmt

    delta dtc100 ile gmt hmı haberleşme parametreleri

    Merhabalar, Dtc1000 modülü üzerinden aldığınız veriler holding register ise 4x, input register ise 3x, coil ise 0x olarak yazmanız gerekmektedir.. Bu değerleri sayı bileşeni komponentleri üzerinden haberleşme adreslerini yazarak takip edebilirsiniz. Bu şekilde HMI tarafında değerleri görüntüleyebilirsiniz. Bunun için hmı konfigürasyon sayfasında modbus rtu extend seçmeniz yeterlidir. Yakında stoklarımıza dtc1000 muadili sıcaklık modülümüz gelecektir. Bu modülü de uygulamalarınızda değerlendirebilirsiniz.
×
×
  • Yeni Oluştur...