burak7605 Posted February 16 Posted February 16 Çalışan programa bağlanmıyor ve plc ye başka program da atamıyorum eksik parametre hatası veriyor. Quote
Hamza Çağlayan Posted February 17 Posted February 17 Merhaba kolay gelsin. Aldığınız hataların fotoğraflarını paylaşabilir misiniz? Quote
j00x0 Posted February 17 Posted February 17 Yeni sürüm yayınlanmış tekrar indirip deneyin , bende de aynı sorun vardı yeni sürüm ile çözüldü. Quote
burak7605 Posted February 17 Author Posted February 17 Dün akşam programı yeniden indirdim formda küme kümeye liste yaptım çalıştı yükleme yaptı sonra plc kapattım bügün akşam çalışmaya devam edecektim yine aynı yanılarla karşılaştım plc ye başka bir programda atamıyorum sıkıntı var Quote
burak7605 Posted February 17 Author Posted February 17 Hiç bir şekilde plc için deki programı okumuyor başka programda yüklen miyor Daha önceki programlarda yüklen miyor çalışan programlarda yüklenmiyor Quote
burak7605 Posted February 17 Author Posted February 17 Yeniden eski programı kurdum kümede operant belirtim çalıştı bu bir sıkıntı Quote