tbowling Posted March 25 Posted March 25 arkadaslar cok sik yasamaya basladigim bir sorun var. bir bilgisayar var makinada calisan bir plc var suit ide kuruyorsunuz plc yi programliyorsunuz hersey guzel aradan 3 ay geciyor bir degisiklik ihtiyaci doguyor suit programini aciyorsunuz guncelleme istemiyorsunuz cunku en sok yuklediginiz haliyle devam etmek istiyorsunuz sonra ladder kodu actiginizda firmware guncel degil diyor guncellemeye calisiyorsunuz olmuyor kod yuklemeye calisiyorsunuz donanim uyusmaligi hatasi veriyor. lanet olsun deyip suitin yeni versiyonuna ide yi guncelliyorsunuz durum gene ayni firmware bir turlu guncellenmiyor. gmt sorumlusu arkadaslar cevap versin lutfen ne yapmamiz gerekiyor, bu sorun neden olabilir saygilarimla. Quote
mucahitcft Posted March 25 Posted March 25 Merhabalar. Ürünlerin uzun vadede çalışır halde devam edebilmesi için güncellemeler zaruri ihtiyaçtır. Yaşamış olduğunuz problemi GMT Teknik Desteki arayarak en hızlı şekilde çözüme kavuşturmak isteriz. 1 Quote
Catutigernos Posted March 26 Posted March 26 Seni çok iyi anlıyorum ben de hali hazırda düzgün çalışan sistemde güncelleme yapmayı pek sevmiyorum. PLC'yi resetleyip öyle denedin mi? 1 Quote
tbowling Posted March 26 Author Posted March 26 yeni plc aldik eskisini gmt ye gonderecegim bakacaklar saygilarimla. 1 Quote