h.teker Posted August 3, 2025 Posted August 3, 2025 Merhaba Ana program üzerinden soft bir kumanda ekledim ve bunu gmt scadadan kalıcı olarak kontrol edebılıyorum. Fakat benim istediğim bu kumandanın scada üzerinden basılınca 1 olması elimi cekınce otomatik olarak 0 a düşmesi ya i butonun yaylı çalışması. Böyle bir çalışma göremedim. Bende kaçırmış olabilirm? şimdiden teşekkürler. Quote
Hamza Çağlayan Posted August 4, 2025 Posted August 4, 2025 Merhaba kolay gelsin. Şuan SCADA uygulamamız ile "yaylı buton" özelliği kullanılamamaktadır. İyi günler dilerim. Quote
malikenes Posted August 5, 2025 Posted August 5, 2025 Ancak plc programında yazacağınız küçük bir kod ile çözebilirsiniz. Siz scada üzerinden sanal bir biti 1 yaparsınız, sonrasında aynı bitle start alan bir zaman rölesi ile resetlersiniz. Quote
h.teker Posted August 6, 2025 Author Posted August 6, 2025 malikenes, 21 saat önce yazdı: Ancak plc programında yazacağınız küçük bir kod ile çözebilirsiniz. Siz scada üzerinden sanal bir biti 1 yaparsınız, sonrasında aynı bitle start alan bir zaman rölesi ile resetlersiniz. Merhaba Bu şekilde puls üretebılıyorum fakat ben scadadan elimi basılı tuttugum süre kadar calısmasını bırakınca durmasını istiyorum. Quote
ismailusta Posted February 22 Posted February 22 h.teker, 06.08.2025 - 08:38 yazdı: Merhaba Bu şekilde puls üretebılıyorum fakat ben scadadan elimi basılı tuttugum süre kadar calısmasını bırakınca durmasını istiyorum. Merhaba Sorun Çözüldü mü? merak ettim. Quote