muskansoft Posted October 14, 2018 Posted October 14, 2018 İlk Taktığımda Programlar(GMSOFT,GMSUİTE) Plcyi Görüyorlardı Fakat Kesik Şekilde Oluyordu PLC Listeleniyordu Fakat Bir Süre Sonra Gidiyordu Frimware Versiyonunu Güncellemeyi Düşündüm Ve Güncelledim Güncelleme Sonunda PC PLC'yi Bir Daha Görmedi Durum Ledleri Normal Şekilde Çalışıyor Cihazı Resetleyip Denedim Yine Olmadı. Quote
Emre Posted October 15, 2018 Posted October 15, 2018 Merhabalar; PLC'nin ethernet link ışığı yanıyor mu ? Eğer yanmıyor ise fiziksel bağlantınızı kontrol ediniz. Eğer yanıyor ise IP ayarlarınızı kontrol ediniz. İyi Çalışmalar Kolay Gelsin Quote
MAK1903 Posted December 1, 2018 Posted December 1, 2018 Merhaba Aynı sıkıntıyı bende yaşamıştım. Gruptaki bir arkadaşın sayesinde çözdüm. Plc ile pc yi bir modeme ağ kablosu ile bağla. Sorunun çözülecektir. Quote
malikenes Posted December 2, 2018 Posted December 2, 2018 Evet ben de PLC lere ethernet switch ya da modem üzerinden daha rahat bağlanıyorum. Birebir bağlantıda PC ve PLC ip almakta zorlanıyor herhalde. Quote
yasirculha Posted December 9, 2018 Posted December 9, 2018 MAK1903, 01.12.2018 - 15:28 yazdı: Merhaba Aynı sıkıntıyı bende yaşamıştım. Gruptaki bir arkadaşın sayesinde çözdüm. Plc ile pc yi bir modeme ağ kablosu ile bağla. Sorunun çözülecektir. Çözüm için teşekkürler İşe yaradı 1 Quote