Jump to content

Electro

Forum kullanıcıları
  • İçerik sayısı

    8
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler bölümüne Electro kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. Dün akşam plcni bilgisayara bagladım, saati yalnış gösteriyordu, ama 00:00 değil. Ben de ayarlardan, PCden al ve uygula yaptım. Şimdi bu gün panoya enerji veriyorum. Basdıgım etiketde saati 00:01 tarihi de 01.01 yazıyor. Lader içerisinde rtc set falan nese kullanmam lazımmı? Plc internete baglı olmayacak şimdilik. Ama zamanı dogru tutması gerekiyor? 

  2. PLC modeli 496R, akşam programı yazdım, ayarlar 》 RTC 》PCden al 》 uygula yapdım. Kapatıp 10 saatden sonra yeniden bilgisayara bagladım gördüm ki zaman ve tarihle ilgili operantlar 0dan başlıyor. Yılın kaçtan başladıgını hatırlamıyorum. Yine öyle ayarladım, 2 3 gün önce o plcye baglandıgımda yine zaman ve tarihi yalnış gösterdiyini gördüm. Program içerisinde o zamanları kullanıyordum. 1 2 saat sorun olmuyor, ama 10 saate kadar enerjisiz kaldıgında zaman gidiyor. Eğer plc internete baglı diğilse başka türlü zamanı bilemez ki. 

    ³

    Screenshot_20210808-100939_Gallery.jpg

  3. Merhaba. Plcde rtc ayatlarını yapıyorum, kapatıp açtıktan sonra zaman yeniden 00:00dan başlıyor. Dahili pil falan yokmu şunlarda? İnternete baglı diğil o yüzden zamanı güncelleyemiyorum. Ama plcnin tarihi ve zamanı bilmesi çok önemli. Etiket yazdırıyor. Hmidanmı alsam acaba? Ne yapa bilirim? 

×
×
  • Yeni Oluştur...