Jump to content

bilal8097

Forum kullanıcıları
  • İçerik sayısı

    63
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

1 Neutral

bilal8097 Hakkında

  • Derece
    Newbie
    Newbie

Güncel Profil Ziyaretleri

Güncel ziyaretçiler bloku aktif değil. Diğer kullanıcılar son ziyaretçilerinizi aktif edene kadar göremezler.

  1. bilal8097

    GMT Servo Motor-Sürücü-PLC-HMI.

    Bir de GSS3-2RS sürücü var almayı düşündüğüm malzemelerde.
  2. Arkadaşlar Merhaba; Şirket olarak GMT ürünleri kullanıyoruz ve GMT'nin hem ürünlerden hem de personel desteğinden çok memnunuz. Öncelikle teşekkür ederim. Yapacağımız bir otomasyon uygulamasında 1.5 metrelik konveyöre 0.1 mm hassas konumlandırma yapmak istiyoruz. Aşağıdaki GMT seti, servo uygulaması için uygun olur mu? GSM80F-0750W-20B-30D-KLY GLC - 396T TSG-070 Saygılarımla, İyi Çalışmalar.
  3. bilal8097

    Servo'yu Pulse Direction Yöntemiyle Sürme.

    Çok teşekkür ederim. Dökümanları inceledim. Relative motion ya da absolute motion ile ilgili bir şey göremedim dökümanlarda. Bu iki hareketi nasıl yaptırabiliriz?
  4. Merhabalar; Elimde GLC 396T PLC mevcut. Bir adet de farklı marka servo var. Örneğin servoyu Delta plc ile sürdüğümde PLC'nin Y0 pulse, Y1 direction çıkışıydı. Elimdeki GLC 396T için de böyle bir durum söz konusu mu? Bir de servoya özel sistem bitleri (örneğin anlık absolute pulse gösterme, servo position vb.) mevcut mu? Saygılarımla; İyi Çalışmalar.
  5. bilal8097

    MESAJ GÖNDERME.

    Oldu teşekkür ederim
  6. bilal8097

    MESAJ GÖNDERME.

    Merhabalar; GLC 396T PLC kullanıyorum. E-mail gönderme seçeneği için ekteki gibi adımlar izledim ancak mail göndermedi. Nedeni ne olabilir? PLC'ye Online olduğumda çıkışım aktif oluyor ancak mail gitmiyor. Saygılarımla İyi Çalışmalar.
  7. bilal8097

    HMI İLE FORM DOLDURMA.

    Merhabalar; Üretimde kullandığımız ekte yer alan formu operatörlerin GOP HMI panel üzerinden her gün için doldurması ve hafızaya kaydetmesi mümkün müdür? Yoksa trend eğrisi mi çizdirmek gerekli? Saygılarımla; İyi Çalışmalar.
  8. Merhabalar TSG 070 HMI'a RS 235'ten GMT PLC'ye, RS 485'ten Delta PLC'ye bağlantı yaptım. Haberleşmede herhangi bir problem yok. GMT PLC inputuna gelen bir bilgi var. O bilgiyi Delta PLC'ye HMI aracılığı ile aktarabilir miyim? Saygılarımla İyi Çalışmalar
  9. Arkadaşlar Merhabalar; Ekteki resimde olduğu gibi number component attribute'a eksi 6000 yazmak istiyorum. Eksi işaretine basıp 6000 yazdığımda olmuyor. Neden olabilir? Saygılarımla İyi Çalışmalar.
  10. bilal8097

    TSG 070 ve Delta PLC.

    Merhabalar Delta PLCde atadığım sanal adresleri P-Designer'a nasıl atayacağım Saygılarımla İyi Çalışmalar
  11. bilal8097

    Gmt 196R PLC Hk.

    Transistör çıkışlı yeterli olacak o zaman. Tamamdır teşekkür ederim.
  12. bilal8097

    Gmt 196R PLC Hk.

    Arkadaşlar Merhaba Gmt 196R PLC ile servo motor sürme imkanımız var mı yoksa yeni bir GMT PLC mi almalıyım?
  13. bilal8097

    HMI Uzaktan Bağlanma.

    İş yerinde olmadan telefon, bilgisayar, tabletten bağlanıp gözlemleme kontrol etme
  14. bilal8097

    HMI Uzaktan Bağlanma.

    Merhabalar GLC 196R plc elimde mevcut. Yeni bir PLC almak istemiyorum. Bu PLC'ye uyumlu, uzaktan bağlanılabilen 7 inchlik bir HMI mevcut mu? Yoksa PLC'yi de mi değiştirmem gerekli?
  15. Merhabalar Otomotiv sektöründe anahtarların elektriksel testini yapıyoruz yani üzerinde akım varken anahtarı aç-kapa yapacak. Ekteki resimlerde yer alan redüktörlü motorun torku 9 kg/cm. Redüktörlü motor yerine servo motor, sürücü ve vidalı mil almayı düşünüyoruz. Ek’teki lineer kızağın milin eni: 5 cm, boyu: 17cm’dir. Önereceğiniz vidalı mil bu ebatlara yakın olması bizim için avantaj sağlayacaktır. 2 tane alınacak. Tek sürücü ile 2 servoyu sürebilir miyim?
×
×
  • Yeni Oluştur...