Jump to content

v.vurgun

Forum kullanıcıları
  • İçerik sayısı

    3
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

v.vurgun Hakkında

  • Derece
    Newbie
    Newbie

Güncel Profil Ziyaretleri

Güncel ziyaretçiler bloku aktif değil. Diğer kullanıcılar son ziyaretçilerinizi aktif edene kadar göremezler.

  1. v.vurgun

    Senkron Çalışma

    Hassasiyetsiz olarak çalışabilir diye belirtmişler. Aynı zinciri çekecekleri için hassasiyet olacak. Biri çok fazla çekerse ya diğeri hızlanacak yada çok çeken yavaşlayacak gibi bir durum gerekecek.
  2. v.vurgun

    Senkron Çalışma

    Merhaba. 2 adet 0.75kw 1500d/dk motoru senkron çalıştırmak istiyorum. Bir konveyör hattına bağlı olacak. Zincir uzun olduğu için iki motor kullanılacak. Bir motorun yükü arttığında olası akım ve hız değişimlerini diğer motorada uygulamak istiyorum. Nasıl yol izlemeliyim.
  3. v.vurgun

    Amerika Makina Panosu

    Merhaba; Konu üzerinden biraz zaman geçmiş ama yinede bildiğim kadarıyla yanıt vereyim. Motorlarınız buraya göre olduğu için Amerika için uygun değil. Tekrar sarım yaptırmanız gerekmekte. Kumanda tarafında 24VDC kullandığınız sürece sadece smps'i 100-230VAC uyumlu smps seçmeniz yeterli. Motorlar için yol vermek için ise yıldız üçgen için sarımdan sonraki motor güçlerine göre kontaktör, mkş seçmelisiniz. Soft Starter kullanacaksanız eğer yine 110V voltaj ve sarım sonrası motor gücüne göre ürünü seçmelisiniz. Bu ürünleri seçerken yine kontrol gerilimlerine göz önünde bulundurmayı ihmal etmeyin.
×
×
  • Yeni Oluştur...