Jump to content

AHMET mutlu

Forum kullanıcıları
  • İçerik sayısı

    13
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler bölümüne AHMET mutlu kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. merhabalar

    glc196t plc aldım. plc yı kutudan cıkardıktan sonra plc yı suıt te yazmış oldugum sayfada şifreyı yazarak plc ye baglantı yaptım. plc nın cıktıgı yer mavi renkli oldu daha sonra yaptıgım hatanın farkına vardım. su anda gmt suıt hıc bır program acmadan plc yı baglantı yapıyorum burada firmware 253 boot loader 213 olarak goruyorum şifre olarak 1234 yazıp baglan  butonuna basıyorum ama baglantı kuramıyorum baglantı kurmam için ne yapmam gerekir.

  2. MERHABALAR

    LOADCEL BESLEME VOLTAJI 5-10-24 VOLT ÖNEMLİ DEGİLMİ. ÖNEMLİ OLAN RATED OUTPUT DEGERININ KATALOG DEFERINE GÖRE GIRILMESIMİ.  GXM 10L NIN UYARLAMA GERINMI 5VDC BU VOLTAJ LOADCELIN BESLEME VOLTAJI İSE 24 VDC VOLTAJ ILE BESLENEN LOADCELLER İÇİN BU UYGUN DEGILDIR DIYEBILIRMIYIZ.

  3. 4-20 ma gırıslı lıneer fonksıyon komutu kullanarak elde etmıs oldugum degerı 1 sn aralıklarla toplamak istıyorum. Cıkan sonucu sureklı olarak artan şeklinde artmasını istıyorum belırlı bır rakama geldıgınde. Anlık deger sıfır oldugun da toplam total resetlenmeyecek yevı bır sıfır harıcınde rakam geldıgınde mevcut total degerın üzerine saymaya devam edecek.Bu konuda yardım yardımlarınızı beklıyorum. ıyı calışmalar. 

×
×
  • Yeni Oluştur...