Jump to content

sezgiin

Forum kullanıcıları
  • İçerik sayısı

    6
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

sezgiin Hakkında

  • Derece
    Newbie
    Newbie

Güncel Profil Ziyaretleri

Güncel ziyaretçiler bloku aktif değil. Diğer kullanıcılar son ziyaretçilerinizi aktif edene kadar göremezler.

  1. sezgiin

    EŞ YAŞLANDIRMA

    Bende sizin dediğiniz gibi düşünüyorum, ama bakın bir video çektim sizde görün. Görüntü bozuk oldu umarım görebilirsiniz.
  2. sezgiin

    EŞ YAŞLANDIRMA

    Teşekkür ederim sağ olun komutun çalışmasını anladım. ancak bir durumu çözemedim. mesela bende 6 adet pompa var ve bu pompalar eşit veya yakın çalışma sürelerine göre devreye giriyorlar. Ancak 6'sının da çalışma süreleri birbirine yakınken sıkıntı yok. Ama 4'ünün çalışma süresi diyelim 1000 sn, diğer ikisininki de çeşitli sebeplerden dolayı 100 sn kalmışsa, sadece bu ikisini devreye alıyor o sırada su basıncım çok düşük olmasına rağmen diğer pompaları devreye almıyor. buda yetersiz basınç sorununu oluşturuyor buna ne dersiniz nasıl çözeriz benim aklıma çalışma sürelerini eşitleme geliyor ama bu gerçek durum değil..
  3. sezgiin

    EŞ YAŞLANDIRMA

    Herkese merhaba arkadaşlar. Bu eş yaşlandırma diye bir komut çıkmış, nasıl kullanıldığına dair bir döküman bulamadım. 6 tane su pompası var onlarda kullanmayı düşünüyorum. bileniniz var mı ? benim çok işime yarayacak gibi.
  4. sezgiin

    GMT suite

    Çözünürlüğüm en son ayarında, ekranımda 19'' inç acaba yetersiz mi?
  5. sezgiin

    GMT suite

    Arkadaşlar konuyu incelerken dikkatimi çekti de, Tek satırda 16 sütunluk komut nasıl yazılıyor ? Uğraşmama rağmen bende sadece 10 sütuna izin veriyor bunu nasıl yapabilirim?
  6. sezgiin

    GMT suite

×
×
  • Yeni Oluştur...