Jump to content

Natiq

Forum kullanıcıları
  • İçerik sayısı

    7
  • Katılım

  • Son ziyaret

Natiq kullanıcısının paylaşımları

  1. Eğer çıkarınca da aynı zamanda 1 olub tekrardan 0 olursa bunun icin macros yaza ve ya plc icinde kod yaza bilirsiniz. ikinci defa sinyal gormeyene kadar guvenlik bitini aktivlesdirisn diye
  2. Natiq

    HMI da Database

    PDesigner de "Project Database" bolmunde "Network Database" ve "Database Query" adlanan elementler var amma nasıl kullanılacağına dair örnek bir video ve ya belge bulamadım
  3. Natiq

    HMI da Database

    Merhaba yapılacak olan işlemde PC yok ve PLC den gelen datanı HMİ üzerinden Database e yazmak mümkünmü? PC olsaydı eğer SCADA ile bunu hangi ara programlarla yazabilirdim?
  4. Natiq

    WinCC GMT Plc ile elaqe

    WinCC explorerle mumkundur
  5. PLC uzerinden 485 comm isigi yanmiyor hic yani haberlesme yok. Acaba servo ve ya plc parametrelerinde gözden kaçırdığım bir şeymi var?
  6. Merhaba, ben AC Servo Drive GSS3-2RS ile 196T markalı PLC ni 485 üzerinden haberleşdirmek istiyorum. Bağlantıları Manueldeki gibi yaptım. Üzerineki tuşlarla İD verdim Baund hızını değişdim parametreleri kayd edib restart verdim. X6 portununun yanındakı tuş da ON vaziyyetinde. Amma haberleşdirmeni gerçekleşdire bilmedim. Acaba parametrelerde bi şey mi gözden kaçırıyorum?
×
×
  • Yeni Oluştur...