Jump to content

otomasyoncu

Forum kullanıcıları
  • İçerik sayısı

    10
  • Katılım

  • Son ziyaret

otomasyoncu kullanıcısının paylaşımları

  1. otomasyoncu

    enda elc 186-R

    IP GÖZÜKÜYOR AMA PLCDEN YÜKLE DEYİNCE HATA VERİYOR SÜREKLİ. BAĞLANTI YOK.PLC ENERJİSİNİ HENÜZ VERDİYSENİZ TEKRAR BAĞLANTI KURMAYI DENEYİN DİYE. BİR MANUAL IP GÖZÜKÜYOR 169.254.6.199/PORT:23 DİYE BİRDE 2:MAC YAZAN BİR IP ÇIKIYOR ODA 169.254.36.182 MANUAL IP PİNG ATINCA KAYIPSIZ İLETİLİYOR
  2. otomasyoncu

    enda elc 186-R

    Merhaba fabrikamızda bulunan bir sistemde enda elc 186-R bulunmakta.Bu cihaza bağlanmam ve backup almam gerekmekte ama ne soft nede suite programı ile bağlanamıyorum.Hangi programla buna bağlanabilirim.
  3. otomasyoncu

    hmıda 2 konumlu toogle butonun 1 konumun şifre koyma

    teşekkür ediyorum yardımcı olduğunuz için.
  4. otomasyoncu

    hmıda 2 konumlu toogle butonun 1 konumun şifre koyma

    öncelikle teşekkür ediyorum bu hangi program ve versiyonu ile yazılmış onuda belirtirseniz sevinirim
  5. arkadaşlar iki konumlu bir toogle butonumuz varsistemde.manuel ve otomatik moda alan ben manuel mod kısmına bir şifre koymak istiyorum ama bir türlü olmadı.izlediğim videolardan direk butona her bastımda şifre istiyor ama benim istediğim sade tek bir konuma koymak
  6. otomasyoncu

    HMI YAZICI HABERLESMESİ

    bu sayfayı eğitimlerde bulup açtım ama nasl şifre koycam birde toogle butonun sade 1 konumuna koymak istiyorum
  7. otomasyoncu

    HMI YAZICI HABERLESMESİ

    iyi günler enda hmı var ve bundan backup aldım.Aldığım backupta manuel ve otomatik ayarı toogle butondan yapılmış.Ben toogla butonun manuel kısmına şifre koymak istiyorum nasıl yapabilirim ?
  8. otomasyoncu

    Enda EOP41-070ETE hmı BACKUP ALMA

    programı indirdim ve kurdum enda.eop yazana tıkladığımda path of macro compiler setting failed hatası veriyor onu carpıdan kapatınca acıyor ekranı ama normal mi ?
  9. otomasyoncu

    Enda EOP41-070ETE hmı BACKUP ALMA

    model kodunu tam olarak attım gibi .Bu indircem versiyon lisanslımı acaba çünkü fabrikadan çekçem için lisansız ürün kullanmamam lazım.
  10. İyi günler arkadaşlar fabrikamızda bir test cihazında Enda EOP41-070ETE hmı ekran var ve bundan backup alıp bazı düzenlemeler yapmam lazım.backup için hangi programı indirmem lazım ve lisansı ücretli mi yoksa ücretsizmi.Ayrıca bu paneller için döküman nerden bulurum ?
×
×
  • Yeni Oluştur...