Jump to content

Dağadamı

Forum kullanıcıları
  • İçerik sayısı

    8
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Dağadamı Hakkında

  • Derece
    Rookie
    Rookie

Güncel Profil Ziyaretleri

Güncel ziyaretçiler bloku aktif değil. Diğer kullanıcılar son ziyaretçilerinizi aktif edene kadar göremezler.

  1. Dağadamı

    4-20mA Totalizer

    Selamlar, Evet haklısınız. Yanan ledler, yanmayanları ışıttığından biz yanlış fark etmişiz. :=)
  2. Dağadamı

    4-20mA Totalizer

    Merhabalar, Bakıldığında anlamsız gibi gözükse bile anlamlı bir değer bulunmakta. Zaten içerisinde değer de var. Ek olarak P_Val değeri buradan bağımsız bir şekilde öncelikle kendini göstermeli diye düşünüyorum.
  3. Dağadamı

    4-20mA Totalizer

    Kazan.rar Merhabalar, Yukarıdaki örneğe benzer aynı özellikteki başka örnekte bir problem yaşamaktayız. Bütün alt programlar düzgün çalışmasına rağmen A_Sayaci alt programındaki A_Val değeri 65000 küsürlü gelmekte. Donanım testleri yapıldı. Buraya 4-20 sinyali gelmekte. Fakat burası değer göstermemekte. Ben tek örneği paylaşıyorum ama sahada 5'den fazla PLC'de aynı durum yaşanmakta. Gözden kaçan basit bir durum olabilir ama bir gün boyunca uğraştık ve sorunu keşfedemedik. Ek olarak GXM-40AN'nın 4 ledi de kırmızı yanmakta. Destek sağlayabilirseniz mutlu olurum. İyi günler dilerim.
  4. Dağadamı

    4-20mA Totalizer

    Bütün destekleriniz için teşekkür ederim.
  5. Dağadamı

    4-20mA Totalizer

    Kojenerasyon.rar Merhabalar, Nihai diyagram ektedir. Ölçümlerin çoğu GXM-40AN üzerinden çok hassas bir şekilde gerçekleştiriyor. Gayet memnun kaldık. Ladder'ın kurgu mantığı şu şekildedir; Fakat CPU üzerindeki Analog Giriş kullanılırken lineer komutundaki CPU_AI_Max hep sıfır göstermekte. Konfigürasyonda 10000 olmasına rağmen buraya sıfır düşmekte. Yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum.
  6. Dağadamı

    4-20mA Totalizer

    Merhabalar, Daha test etme imkanına sahip olamadım. Sanırsam 1 ay sonra aksiyon alacağız. Çalışmayı sizinle paylaşmış olacağım. İlgi ve alakanız için teşekkür ederim.
  7. Dağadamı

    4-20mA Totalizer

    Merhabalar, Spirax Sarco marka TVA model buhar sayacında Pulse ve 4-20 çıkış bulunmakta. Pulse kısmı farklı bir maksatla kullanıldığı için iptaldir. Sayacın; 4-20mA kısmında ise range aralığı 0-3070 kg/h'dır. Yani; debi:0 kg/h ise 4 mA, debi:3070 kg/h ise 20mA çıkış vermektedir. Cihaz olarak GLC-396T'in tümleşik Analog Giriş'i kullanılacaktır. İlginiz için teşekkür eder, iyi günler dilerim. TVA-IM-P192-11-EN (5).pdf
  8. Dağadamı

    4-20mA Totalizer

    Merhabalar, 4-20mA çıkışlı buhar sayacı için totalizer yapısı kurarak kümülatif debi değerini elde etmek istiyoruz. İlgili Ladder için yardımcı olabilir misiniz?
×
×
  • Yeni Oluştur...