Jump to content

Işın Ertuğrul

Forum kullanıcıları
  • İçerik sayısı

    4
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Işın Ertuğrul Hakkında

  • Derece
    Newbie
    Newbie
  1. Sorunum çözüldü. P4.00 parametresine 83 değeri girerek sürücü enerjilendiğinde otomatik olarak aktif olmasını sağladım. Normalde P4.00 parametresi input id1 in parametresi olmasına rağmen. Tüm sorun bundan kaynaklıymış. Pc'den sürücüyü aktif ederek deniyordum hep. Fakat bu şekilde sürücü harici tetikler için aktif olmuyor sanırım. Herkese çok teşekkür ederim. İyi geceler.
  2. İlginize çok teşekkür ederim. Peki parametlerde herhangi bir değişiklik yapmama gerek var mı? "Position mode" da kullanmam gerekiyor sanırım. Ayarlar fotoğrafdaki gibi. Birde sürücü enerjilendinde otomatik olarak aktif hale gelmesini sağlayan parametreyi bulamadım.
  3. Sürücü modeli SD2RS. Evet bu seri mororu otomatik tanıyor. Pcden bağlandığımda kontrol sağlayabiliyorum.
  4. Öncelikle herkese merhabalar. SD serisi sürücüyü plc rampalı pulse çıkışı ile çalıştırmak istiyorum. Daha önce GSS3 ve GSSF serisi sürücüleri bu şekilde çalıştırmıştım. Önceki serilerde 29 - 33 nolu PUL- ve DIR- pinlerine NPN çıkışlı plc'den pulse vererek ve 27 -31 nolu PUL+ ve DIR+ pinlerini birbirlerine köprüleyip +24v vererek çalıştırabiliyordum. Parametreler ise; (H1.9: 7.5 - C0.3: 10 - C1.0: 1. - c3.5: 50) idi. SD serinde bu pinlere karşılık gelen 3 - 4 - 5 - 6 pinlerini kullandım. Fakat parametrelerde gerekli karşılıkları bulamadım. Parametreler çok farklı. Yardımcı olabilirseniz çok ama çok sevinirim. İyi çalışmalar.
×
×
  • Yeni Oluştur...