cuneytatay Posted February 6, 2021 Posted February 6, 2021 Merhaba ben PLC kullanmadan parametreleri ayarlayarak servo motorun tam bir tur atmasını sağlayabilir miyim. Inputa gelen sinyale göre bunu yapacak, her pals geldiğinde 1 tur atıp bekleyecek, bu mümkün müdür? Quote
malikenes Posted February 6, 2021 Posted February 6, 2021 Evet mümkündür. Servoyu dahili pozisyon modunda istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz. Quote
cuneytatay Posted February 7, 2021 Author Posted February 7, 2021 Merhaba Hangi parametrelerin ayarlanacağını gösterebilir misiniz. Veya örnek bir parametre listesi paylaşırsanız çok memnun olurum. Teşekkürler. Quote
malikenes Posted February 8, 2021 Posted February 8, 2021 Kılavuzdan dahili pozisyona ilişkin bölümü ekliyorum. Faydalı olması gerekir. Dahili Pozisyon.pdf Quote
Mustafa Öndoğan Posted December 25, 2022 Posted December 25, 2022 SERVO SÜRÜCÜ KATOLOĞUNDA ATTIĞINIZ BÖLÜMDE Kİ TABLOYU EKLEDİM DAHİLİ POZİSYONLAMA BENDE YAPMAYA ÇALIŞIYORUM FAKAT BİRTÜRLÜ YAPAMADIM BİRDE BU TABLOYU TAM OLARAK ANLAMADIM Quote
ercanzengin Posted November 3, 2023 Posted November 3, 2023 Merhaba servo motorları rc araclara uygulama yaparken bunların güç katmanları var mı ürün alırken neye göre almamız gerekiyor Quote