Jump to content
tural577

Adres Etiket Listesi

Önerilen İletiler

Oluşturuldu:

Merhaba.Bir kac gundur GmtSuite proqrami ve Modbus Adresleri yaziyorum.GMTCNT HMI proqrami Adres Etiket Listesinden adresleri ice aktar veriyorum olmuyor.GMTSUITE file de adresler listesi bulunmuyor.Yardimci olmanizi isterim.Proqram yazilmiyor bu yuzden.

Whatsapp:+994555777457

gönderildi

Merhaba Hanifi bey.Ben kac yildir yapiyorum boyle yeni deyilim yani.Esas problem GMTSUITE proqrami kayd ediyorum.Amma file da csv file cikmiyor. GMTCNTGOP HMI proqraminda adres etiket listesinde bulamiyor csv file ni.  GMTSUITE  kayd edilerken,  neden csv file yaratmasin?

gönderildi

Haberleşme aktif edilmedi ise, registerlar haberleşmeye açılmadı ise ve en önemlisi bu dosyayı oluşturacak mekanizma bir şekilde pc nizde yüklü değil veya engelleniyorsa oluşmaz diye düşünüyorum. 

Başka bir pc de deneme şansınız var ise denemenizi tavsiye ederim. 

gönderildi (düzenlendi)

Selamlar

Aynı sorunun bir başka türlüsü benim başıma geldi ve bir türlü problemi çözemedim. Adres Etiketi listesini içe aktarmada uyarı olarak "Adres Etiketi objesinin içeri aktarım işlemi başarısız oldu.Nedeni:" olarak veriyor. Videolarınızdaki işlemin tamamını aynı şekilde yaptığım halde olmuyor. Registerler paylaşıma açık.Çözümü nedir?

tarihinde Konficyus tarafından düzenlendi