DOGUKAN Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 Merhabalar , Micno Serisi 2,2 kW sürücü ile Transmitir ile bar düştügünde çalıştırmak bar yükseldiginde durdurmak istiyoruz. Ben biraz kurcaladım bu konuda acemi oldugum için ayarları karıştırmış ola bilirim. Ayarları yapmadan önce fabrika ayarlarına dönmem gerekiyor. Micno Serisi 2,2 kW sürücü ile Transmitir ile bar düştügünde otomatik çalıştırmak bar yükseldiginde otomatik durdurmak istiyoruz. Kalıcı mandal buton ile On OF yaptırıcam kırmızı sinyal ile arza yeşil ile çalışıyor yaptırmak istyorum. Yardımçı ola bilecek birisi varmıdır ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malikenes Posted October 9, 2020 Share Posted October 9, 2020 Elinizde basınç bilgisini 0...10V olarak veren bir basınç transmitteri mi var? Yoksa set edilen değeri geçtiğinde kontak veren basınç sivici mi? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOGUKAN Posted October 9, 2020 Author Share Posted October 9, 2020 0-10V basınç transmitteri mevcut 16 bar şeklinde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hanifi Posted October 15, 2020 Share Posted October 15, 2020 Basıncı aç-kapa şeklinde kontrol yapmanız zor. PID kontrol yapmanız gerekir. MIcno sürücü ile PID kontrol için dokümanı inceleyebilirsiniz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOGUKAN Posted October 31, 2020 Author Share Posted October 31, 2020 malikenes, 09.10.2020 - 06:26 yazdı: Elinizde basınç bilgisini 0...10V olarak veren bir basınç transmitteri mi var? Yoksa set edilen değeri geçtiğinde kontak veren basınç sivici mi? 4-20mA Transmitter mevcut ? 4-10mA de çalıştırdık bu sistemi ama 4-20mA de çalıştıramıyoruz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOGUKAN Posted October 31, 2020 Author Share Posted October 31, 2020 Hanifi, 15.10.2020 - 22:19 yazdı: Basıncı aç-kapa şeklinde kontrol yapmanız zor. PID kontrol yapmanız gerekir. MIcno sürücü ile PID kontrol için dokümanı inceleyebilirsiniz. PID kontrolü ile yapmadık aslında kolay bir yöntem ile 4-10mA de çalıştırdık Yanlız 4-20mA de çalıştıramıyoruz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...